Üdv minden szimulátor rajongónak az oldalon!

A cél ezzel az oldallal, csoporttal kapcsolatosan nyilvánvalóan az, hogy egy normális, kulturált, de komoly versenyszellemmel rendelkező kis társaságot hozzon össze a Playstation platformján.

Ez a facebook oldal az eseményekre, szavazásokra, hírekre valamint újdonságokra fókuszálva próbál meg teljes körű képet nyújtani a játékot illetően.

~~~~

A tervezett versenyekről, kiírásokról:

# 1 #

Alap dolog lenne egy pontrendszeres bajnokság lebonyolítása. A jármű, esetleg géposztály, a pálya, illetve a konkrét versenynaptár majd a későbbiek során alakul ki. Természetesen a Ti beleszólási jogotokkal. A versenyek valószínűség szerint szombat, vagy vasárnap lennének. De majd ez is el lesz döntve. Ami viszont biztos, az az, hogy nem minden verseny számít majd a bajnokságba. Hogy pontosabban fogalmazzak: mindenkinek az „X számú” legjobb versenye számít csak majd a végeredményt illetően. Így azoknak is esélye adódhat a bajnoki trófea elnyerésére, akik nem tudtak ott lenni, csak mondjuk a versenyek 70 százalékán. A nevezéshez teljesíteni kellene egy normális kört X pályán, Y idő alatt, valamint egy „Fun” versenyen is komolyabb károkozás nélkül kellene az illetőnek abszolválnia a távot. Nevezzük ezt egyfajta kvalifikációnak illetve biztonsági intézkedésnek. Nevezni bármikor lehet a feltételek teljesítése esetén. Ha esetleg túl nagy létszámú mezőny jönne össze, két részre bontanánk a versenyzőket. Lenne egy „Pro” és egy „Normál” szintű versenyzőkkel indított futam is.

# 2 #

Ezek után, mellett lennének úgynevezett rögtönzött Fun versenyek. Ezeket különböző csatornákon szintén megbeszélhetjük, a nevezés is sokkal megengedőbb.

# 3 #

Megkerülhetetlen, hogy ne legyen egy „pCARS 2 Rank” név alatt futó, hotlap-os versenykiírás. X pálya, Y autó, X körülmények, a legjobb idő éri a legtöbb pontot, melyek gyűjtése bajnoki aranyat érhet. Ezekre a hotlap-okra két hét beküldési határidő vonatkozva.

# 4 #

A Project Cars 2 összetettségéből adódóan érdemes lenne több „Special Events” kiírása is. Ezek lehetnének speciális (nem klasszikus) vonalvezetésű pályákon, akár havas körülmények között is. Ilyen események során egy vagy több hónapos beküldési határidő lenne érvényben.

~~~~

Természetesen bármilyen ötletet, észrevételt szívesen fogadok, és még mielőtt felmerülne, tervben van egy saját weboldal létrehozása is, ahol áttekinthetőbben, normálisan rendszerezve minden eredmény, szabály, segítség megtalálható lenne.

A Project Cars 2 megjelenéséig még kicsit több, mint két hónap van, addig mindenképpen elkészülünk minden fontosabb dologgal.

Addig meg kétség ne férjen hozzá, megéri az oldalra időnként ránézni, hiszen az összes valamire való újdonságról beszámolunk a játékot illetően, sőt, amint találunk érdekesebb, eleddig nem látott gameplay felvételeket, képeket, biztosak lehettek benne, hogy itt megosztásra kerülnek majd.

unrealnoise

Kádár Renátó vagyok, szimulátoros krimibuzi. Kocka. Visszaeső kocka.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

X
Tovább az eszköztárra