Végre elkészültünk!

Mint láthattátok, tudjátok, nem két perc, és nem is két fillér volt munka mellett összehozni ezt az oldalt. De nagyjából készen vagyunk. Az utóbbi napokban, hetekben azon dolgoztunk, hogy megvalósítsuk az alábbiakat:

  • Megírtuk a “Hasznos” menüpont alatt található “Első tennivalók” című oldal rövid, de lényegre törő sorait.
  • Megfogalmaztuk, és próbáltunk ésszerű, logikus, igazságos, de szigorú szabályzatokat alkotni. Így lettek elérhetőek mára a kötelező olvasmánynak szánt online és hotlap versenyek szabályzatai.
  • A kötelező regisztráció és belépés után, lényegében egy kattintással nevezhettek a versenyeinkre, amelyekről mi is, és ti is visszaigazolást kaptok.
  • Amennyiben be vagy jelentkezve, tudsz versenyötletet beküldeni. Valamint tudsz óvni is.
  • Elérhetővé tettük a fórumunkat is, melynek egy külön oldalt szenteltünk. Ennek elsősorban funkcionalitásbeli okai voltak, de mindenképpen szebb és jobb is egy ilyen külön fórum oldal, mint valami bénább, közvetlen az oldalba beépülő. (Fontos megjegyeznem, hogy az első tennivalókban leírtaknak megfelelően a fórumban is regisztrálni kell, ha érdemben kommunikálni szeretnétek a többiekkel és velünk is. Itt is kérünk benneteket, hogy ezt a regisztrációt ugyanazon adatok megadásával tegyétek meg!)
  • Szabályzataink alatt láthattok pár példát a pontozási rendszerre. Ezeket a könnyebb szemléltetés érdekében egy táblázatba ágyaztuk. Ez a táblázat roppant letisztult, a fejlécben található címek bármelyikére kattintva azonnal egyedileg rendezhetővé válik. Statisztika fanatikusok előnyben!
  • Elkészült és publikussá tettük az első hotlap versenyünk leírását, mikor, mivel, hol fogjuk csapatni. Az esemény kiírását bárki megtekintheti – belépés nélkül is. Az eseményre nevezni viszont – mint már említettem -, csak a regisztráció után áll módotokban. (És természetesen csak a szabályzat elolvasása után!)
  • Az oldal és a fórum minden része tökéletesen olvasható és kezelhető mobilos nézetben is. Így akár mobilról is nevezhettek, írhattok, véleményezhettek. Bárhol is vagytok, bármikor.

Jelenleg itt tartunk. Próbálunk majd a továbbiakban is legalább ilyen iramban dolgozni. Az oldalon még lesznek változtatások, tartalmi és vizuális szinten egyaránt. De a fórum él, lehet beszélni, kérni, lehet versenyötletet benyújtani. Mostantól szinte minden rajtatok múlik. És közben eltelt pár hét, azaz már csak egy hónap a megjelenésig!

unrealnoise

Kádár Renátó vagyok, szimulátoros krimibuzi. Kocka. Visszaeső kocka.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

X
Tovább az eszköztárra