Első tennivalók

Kedves látogató!

Ha ezt az oldalt látogatod meg, akkor valószínűleg először jársz nálunk. Reméljük azonban nem utoljára!

A különböző eseményeken való részvételhez szükséges az oldalon való regisztráció. Itt többek közt kötelezően és pontosan meg kell adnotok a Playstation Network azonosítótokat. Ha ezekkel megvagytok, és elolvastátok a benneteket érdeklő széria (hotlap bajnokság / online versenyek) szabályzatát, akkor lényegében lehet is nevezni a versenyekre. Az eseményeket mindenki látja, aki az oldalra látogat. A nevezésre, az óvás, valamint a versenyötlet beküldésére elkészített űrlapokat szintén csak a már regisztrált és bejelentkezett felhasználók érhetik el!

Ezen túl ott van még a fórum is, amelyben lényegében bármiről beszélgethetünk. Szavazni egyébként lehet majd a weboldalon, illetve a fórumon is. Ez utóbbin egyébként bármikor szívesen veszünk bármilyen építő jellegű kritikát, észrevételt. A fórumon való regisztrációnál fontos, hogy az adataid egyezzenek meg a portálon megadottakkal. Szájbarágósan: “valaki_17” névvel regisztrálsz a portálra, “topspeed_17” PSN ID megadásával. Ez eddig oké is. De kicsit furcsa lesz úgy fórumozunk, hogy adott esetben egészen más neveket, illetve nem pontosan ugyanezeket adod meg a fórumon való regisztrálás során.

Amennyiben bármilyen kérdésed, észrevételed van, nyugodtan fordulj hozzánk! Az oldal alján megtalálhatod az elérhetőségeinket!

X
Tovább az eszköztárra